Pascalle Ramakers

yogi_pascalle_ramakers

Pascalle Ramakers

Wat een geluk dat ik 3 jaar geleden voor mijn allereerste kennismaking met yoga bij Ankan terecht kwam! Ik had werkelijk geen betere start in de yoga kunnen maken. De eerste les voelde meteen als een verademing. Dit was waar ik al zo lang naar zocht.

Het rekken en stretchen tijdens het uitvoeren van de yoga houdingen geeft letterlijk en figuurlijk zoveel ruimte en rust in mijn lichaam en geest. Het bewust leren doorademen in fysiek uitdagende houdingen helpt mij om rustig en bij mezelf te blijven in allerlei andere uitdagende situaties. Daar waar ik uit balans raak door bijvoorbeeld invloeden uit mijn omgeving, leer ik steeds beter mezelf opnieuw in evenwicht in te brengen. Bewust contact met je lichaam geeft energie en kracht.

Naast de indian hatha yoga bij Ankan heb ik ook een tijdje ashtanga yoga gedaan en heb ik workshops gevolgd in o.a. yin yoga. Het doet me plezier om ook deze andere yogavormen te ervaren. Je leert en ontdekt wat het beste bij je past.

Bijzonder aan de lessen van Ankan vind ik zijn eigen unieke manier van les geven, waarbij hij vaak met humor zijn enorme schat aan kennis en ervaring met ons deelt. Spelenderwijs laat hij je de veiligheid en het vertrouwen voelen om jezelf steeds verder te ontdekken.

Na elke les voel ik me energiek, blij, licht en dankbaar. Mocht je nog twijfelen, probeer het… !