Anjo Somers

Anjo Somers

Wat ben ik verrast!

Ieder heeft eigen redenen en motivatie om met yoga te starten.

Ik was na jaren trainingen en meditaties bij de School voor Zijnsorientatie nieuwsgierig geworden om zelfstandig mijn pad te lopen. In mijn zoektocht kwam een lang gekoesterde wens van het beoefenen van yoga tevoorschijn.  Zo gedacht en gedaan.
Door het stoppen van mijn eerste yogalerares kwam ik uit bij een proefles bij Ankan. Deze les vergeet ik nooit. Door mijn fysieke beperking in mijn rug was de proefles best pittig. Maar er was meer …. ik voelde een thuis waarin ik met vertrouwen en humor yoga kan beoefenen. Deze uitdaging ben ik aangegaan.

Iedere Gentle yogales geniet ik van het moment zoals het is. Vanuit nieuwsgierig mijn grenzen ontdekken en ervan genieten. Of het nu gaat of niet, het doet er niet toe. Soms word ik zo verrast door nieuwe posities en denk wat gaat dit nu worden? Lukt mij dat wel? Gewoon doen, proberen en ervaren. Het is gewoon heel leuk!
De instructies van de lessen van Ankan, Ingrid, Tim en Gabrielius vullen elkaar heel mooi aan. Ieder met zijn of haar eigen betrokkenheid.
Nooit verwacht dat yoga mijn beperking in mijn rug zo soepel maakt. Heel fijn om te ervaren. Het geeft mij vrijheid in mijn doen en laten.

Pranayama yoga is heel fijn. Om mijn ervaringen te kunnen beschrijven kan ik niet de juiste woorden vinden.  Het geeft mij rust om mijn dagelijkse gedachten te ordenen en vanuit mijn vrije wijsheid en inspiratie ernaar te kijken. 

Yoga betekent heel veel voor mij.

Graag wil ik Ingrid, Tim, Gabrielius, Suhyun en jullie danken voor de mooie ontmoetingen.
Speciaal voor Ankan, ontzettende bedankt dat je dit allemaal mogelijk maakt.

Liefs,
Anjo