Onze yoga lessen

Yoga is goed voor iedereen en iedereen kan yoga beoefenen. Zullen we beginnen?

  • All
  • Flow
  • Fysiek veeleisend
  • Hatha
  • Herstel
  • Holistische
  • Individuele yogales
  • Kids Yoga
  • Meditatie

Onze yoga cursussen

We bieden cursussen aan voor persoonlijke kennisgroei op het gebied van welzijn of om yogaleraar te worden en gecertificeerd te worden door de Yoga Certification Board (YCB). Je krijgt inzicht in de yogatheorie en leert de vaardigheden om yogadocent te worden.

PERSOONLIJKE STUDIE VOOR WELZIJN

Meditatie Mandala Cursus - 21 uur

De Meditatie Mandala wordt 21 opeenvolgende dagen van 07.00 uur tot 08.00 uur beoefend, zowel in de studio als online. Elke sessie wordt geleid door Meester Ankan. Het zal bestaan uit speciale ademhalingsoefeningen, specifieke meditatietechnieken, asana’s en ontspanning. Tijdens de Mandala worden praktische handvatten aangereikt om met uitdagende situaties in het leven om te gaan wanneer deze zich voordoen. Via de Meditatie Mandala Cursus leer je de vaardigheden van doorzettingsvermogen, consistentie, vastberadenheid, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en toewijding.

HATHA YOGA CURSUS - 45 UUR

Om geïntroduceerd te worden...

WORD EEN YOGALERAAR

YOGA LERARENOPLEIDING STICHTINGCURSUS - 200 UUR

Gelijk aan de YCB Yoga Protocol Instructor-cursus kunnen Certified Yoga Professionals (Yoga Protocol Instructor) de basisprincipes van Yoga / het gemeenschappelijke yogaprotocol onderwijzen, ontwikkeld door het Ministerie van AYUSH voor de Internationale Dag van Yoga voor de preventie van ziekten en de bevordering van de gezondheid. Ze kunnen yogaoefeningen/lessen geven in parken, verenigingen, RWA enz. Deze cursus zal binnenkort worden geïntroduceerd.

YOGA LERARENOPLEIDING - 400 UUR

Gelijk aan de YCB Yoga Wellness Instructor-cursus kunnen studenten die deelnemen aan de Yoga Teacher Training Course (YTTC), yoga onderwijzen voor de preventie van ziekte en de bevordering van welzijn op scholen, yogastudio's, werkplekken, yoga-wellnesscentra/centra voor eerstelijnsgezondheidszorg , enz. Je wordt gecertificeerd door de Indian Yoga Association, krijgt inzicht in de yogatheorie en leert de vaardigheden om yogaleraar te worden. In dit 400 uur durende programma bestuderen studenten yogatheorie, anatomische fysiologie, het traditionele yogasysteem, cultuur, menselijke waarden en asana's, volledig uitgelegd.