Waardebon die eigenlijk onbetaalbaar is.

Wil jij graag iemand extra motiveren? Of denk jij dat iemand wel yoga kan gebruiken? Dan is deze waardebon misschien wel de manier om dat extra zetje te geven. Jij weet immers als geen ander wat yoga met je kan doen.

De waarde van de bon bepaal jij helemaal zelf (of met je familie en/of vrienden). Wij zorgen dat de bon netjes in een bijpassende envelop zit. Deze hebben wij in 5-tal kleuren dus voor ieder wat wils.

Als “kado versturen”? Ook dat kan. Je kan een bedrag overmaken naar ons en geef maar aan wat er op mag komen te staan en waar het naartoe verstuurd mag worden. Dan zorgen wij dat het op tijd verstuurd wordt. En niet te vergeten dat wij voor een fijne yoga-ervaring gaan zorgen!

Zo bestel je easy-peasy een waardebon.

STAP 1: Wie doen er mee?

Het is leuker voor de ontvanger om aan meerdere lessen deel te nemen. Niet alleen voordeliger maar ook beter om yoga goed te ervaren!

Hoe meer lessen, hoe meer voordeel je geniet. Een losse les kost € 18,- (als je al lid bent). Anders is een introductiedeal een beter alternatief (€ 28,- voor 4 lessen)

Stap 2: Vul het online formulier in.

Voorkom spelfouten want wij nemen ze ook over.

Naam, adresgegevens en een leuke tekst mag je aan ons doorgeven.

STAP 3 : Alles controleren

Zodra je alles nog eens hebt doorgenomen dan mag je op ``verzenden`` sturen.

Nu gaan wij jou een mail versturen met een betaalverzoek om het geheel te bevestigen.

STAP 4 : Tikkie sturen

Stuur een tikkie naar diegene die meedoen met het cadeau.

Een tikkie is een mogelijkheid natuurlijk. Maar banken etc kunnen tegenwoordig ook een gemakkelijk een betaalverzoek versturen.

STAP 5 : Je krijgt een bevestiging

Wij laten je weten als het betaald en verstuurd is.

Afhankelijk van zon- en feestdagen, stakingen etc. kunnen wij helaas niet garanderen dat de envelop op de gewenste dag zal aankomen. Wij zullen echter onze uiterste best doen om dit op de juiste dag te laten bezorgen.

Bestelformulier Gift Certificate

    Welke kleur envelop wil je geven?:
    PaarsRoodGeelGroenBlauwWit

    Wanneer wil je dat de Gift Certificate op de mat valt bij de gelukkige?