Introductie deal
Met een reden een scherpe aanbieding!

Wanneer je jouw Yogapad bij Yoga Kumar bent begonnen word je de hele weg ondersteund om je volledige Yogipotentieel te realiseren. Kom langs bij Yoga Kumar en ontmoet Yoga Master Ankan Kumar. Vertel hem iets over jezelf en hij zal je begeleiden door de cursussen heen om een programma te vinden dat bij jou aansluit. Geef jezelf en ons de kans om te laten zien wat Yoga Kumar voor je kan betekenen. Na 4 lessen ga je de magie van Yoga ervaren in lichaam en geest!

Je koopt de introductie deal en dan?

Dat gaan we hieronder haarfijn uitleggen. Mocht je toch vragen hebben dan horen wij het graag. Via de mail, app of telefoon. Allemaal prima.

Boek je yoga les online.

of kom naar de studio.

De Gentle yoga is ideale les om je ervaring te beoordelen. De poses wisselen elkaar af in een rustig tempo waardoor elk niveau makkelijk aansluiting vindt. Overigens mag elke andere yoga les gekozen worden behalve de Pranayama. Die is voor gevorderden.

Wat moet ik aan?

Draag kleding waarin je kan bewegen

Niet alle kleding is bewegelijk. Pas kleding van te voren eens om te kijken of het (nog) fijn zit. Schoenen en sokken zijn niet nodig.

Eten en drinken

Liefst 90 minuten vooraf niet meer eten.

Het is niet fijn om kort voor de les zwaar gegeten te hebben. Daarom adviseren wij om 90 minuten voor aanvang les niet meer te eten. Drinken kan wel maar ook in lichte mate.

Wees op tijd

15 minuten voor aanvang les.

Het is fijn om de les in rust te beginnen. Zeker bij je eerste les. Kom je op tijd dan is er ruimte om je wat meer wegwijs te maken in onze studio. Ankan zal je nog wat vragen stellen voordat de les begint.

Jouw eerste les

Laat het gebeuren

Ga mee met de les. Deze zal toch even wennen zijn. Misschien wel lacherig, beschamend, vervelend of wat het dan ook mag zijn. Probeer dat te parkeren en haal het naar voren na je vierde les. Dan pas zul je weten van wat je dacht zo gegrond is dat je daaruit een conclusie gaat trekken.