NIEUWE YOGI, WELKOM!

Wanneer je jouw Yogapad bij Yoga Kumar bent begonnen word je de hele weg ondersteund om je volledige Yogi potentieel te realiseren. De poses en kennis die je ontvangt zijn volgens de eeuwenoude leer.

We beginnen in 3 eenvoudige stappen:

1: Kom eerst kennismaken. Vertel iets over jezelf, je doelen en je wensen. Wij zullen je uitleg geven over ons en de verschillende lessen en aangeven welke het beste bij jou past. Dit kan voordat de les begint.

2: Committeer jezelf voor 4 lessen om het effect te voelen op je lichaam èn geest. Gun jezelf de kans om te zien wat yoga voor jou kan betekenen.

3: Blijf yoga beoefenen om van je “nieuwe” lenigheid te blijven genieten en “lightness” van je lichaam en geest.

Waarom yoga beoefenen?

  • Om bewust te worden van je eigen lichaam
  • Om meer controle te hebben over je lichaam en gezondheid
  • Om meer controle te hebben over je geest en gemoedstoestand
  • Om een hogere potentie te bereiken in je geest, lichaam en ziel.

Introductie aanbieding!

 

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen gebaat is bij yoga. Daarom willen wij jou laten kennismaken met ons, onze yoga ruimtes èn om je de kans te geven om de voordelen van yoga zelf te ervaren. Daarom bieden wij (alleen voor nieuwe leden) 4 lessen aan voor maar € 35,-. Deze lessen zijn vrij te besteden binnen 1 maand.

Wat je moet weten voordat je gaat beginnen.

 

Hieronder zijn de stappen die je gaat doorlopen.
Mocht je toch vragen hebben dan horen wij het graag.
Via de mail, app of telefoon. Allemaal prima.

Boek je yoga les online.

of kom naar de studio.

De Gentle yoga is ideale les om je ervaring te beoordelen. De poses wisselen elkaar af in een rustig tempo waardoor elk niveau makkelijk aansluiting vindt. Overigens mag elke andere yoga les gekozen worden behalve de Pranayama. Die is voor gevorderden.

Wat moet ik aan?

Draag kleding waarin je kan bewegen

Niet alle kleding is bewegelijk. Pas kleding van te voren eens om te kijken of het (nog) fijn zit. Schoenen en sokken zijn niet nodig.

Eten en drinken

Liefst 90 minuten vooraf niet meer eten.

Het is niet fijn om kort voor de les zwaar gegeten te hebben. Daarom adviseren wij om 90 minuten voor aanvang les niet meer te eten. Drinken kan wel maar ook in lichte mate.

Wees op tijd

15 minuten voor aanvang les.

Het is fijn om de les in rust te beginnen. Zeker bij je eerste les. Kom je op tijd dan is er ruimte om je wat meer wegwijs te maken in onze studio. Ankan zal je nog wat vragen stellen voordat de les begint.

Jouw eerste les

Laat het gebeuren

Ga mee met de les. Deze zal toch even wennen zijn. Misschien wel lacherig, beschamend, vervelend of wat het dan ook mag zijn. Probeer dat te parkeren en haal het naar voren na je vierde les. Dan pas zul je weten van wat je dacht zo gegrond is dat je daaruit een conclusie gaat trekken.